EVEN VOORSTELLEN...

nadia en kim

NADIA ADNANI & KIM DEELEN

Bijna iedereen heeft met het arbeidsrecht te maken. Er is dit jaar in het bijzonder veel beweging in het arbeidsrecht door de Coronacrisis. Veel bedrijven hebben het moeilijk.  Krantenkoppen voorspellen grootschalige reorganisaties waarbij gedwongen ontslagen niet worden uitgesloten. 

Voor zowel werkgevers als werknemers is het belangrijk dat deze reorganisaties op de juiste manier worden uitgevoerd. Als je als werkgever bent geraakt door de Coronacrisis wil je niet reorganiseren, maar als het dan moet wil je het op de juiste manier doen en ervoor zorgen dat het bij één reorganisatie blijft. Als werknemer wil je dat je werkgever zorgvuldig handelt bij een reorganisatie, omdat die voor jou mogelijk een grote impact heeft.

Met bijna 20 jaar ervaring in het arbeidsrecht hebben wij ontelbare reorganisaties begeleid. Het is ons daarbij opgevallen dat veel bedrijven geen aparte afdeling voor personeelszaken hebben en bij een reorganisatie vaak niet goed weten waar ze moeten beginnen. Zeker in deze tijd is er niet altijd het geld om meteen een advocaat of jurist hiervoor in te schakelen. Bedrijven beginnen hun zoektocht daardoor vaak online. Op het internet vind je veel informatie, maar deze is verspreid en mist vaak nuances. Met Hulp Bij Reorganiseren hebben we de meest relevante informatie gebundeld en omgezet in stappenplannen en korte blogs. Daarnaast bieden we bedrijven een gratis adviesgesprek van 20 minuten.